Hulk nu a fost convocat la echipa națională din cauza minciunilor lui Zenit! Brazilianul s-a dat de gol



017 сентября 2014

 

Brazilia a câștigat cel mai recent meci amical, cel disputat pe 10 septembrie, cu Ecuador (1-0 DETALII ȘI VIDEO AICI).

Selecționerul Braziliei, Dunga, a vrut să îl aibă la dispoziție pe atacantul lui Zenit Sankt Petersburg, Hulk, pentru acel meci de verificare, însă medicii rușilor au avut alte planuri.

Staff-ul medical al lui Zenit i-a spus lui Dunga că Hulk a suferit o întindere și că nu poate juca pentru prima reprezentativă.

Într-o conferință de presă susținută miercuri de Dunga, selecționerul și-a arătat dezamăgirea și a lăsat să se înțeleagă că nu va mai conta pe Hulk pe o perioadă nedeterminată.

"Medicii lui Zenit mi-au spus că nu îl pot folosi la națională pentru că are probleme medicale și are nevoie de o perioadă de pauză între 4 și 6 săptămâni. Am rămas uimit când am văzut că a jucat 90 de minute în campionat, la doar 4 zile distanță. Iar apoi marți încă 85 în Champions League!

În momentul în care ai locul liber, dar nu îl ocupi, vine altcineva care o face în locul tău. După aceea e foarte greu să îl mai recâștigi.", a spus Dunga.

VEZI AICI LA CE VEDETE A MAI RENUNȚAT DUNGA

Hulk a jucat pe 13 septembrie împotriva lui Dinamo Moscova (3-2), iar apoi pe 16 septembrie a făcut-o și împotriva Benficăi (0-2), în UCL. Brazilianul chiar a marcat un gol, primul al actualei ediții din cea mai importantă competiție intercluburi.

VIDEO cu golul lui Hulk:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑