Trapattoni nu înțelege de ce liderul din Italia este atacat: "Toată Italia este împotriva lui Juventus!"



017 октября 2014

Trapattoni nu înțelege de ce liderul din Italia este atacat: **

Juventus domină din nou categoric campionatul Italiei și se îndreaptă spre un nou titlu. În primele 6 etape, echipa lui Allegri are victorii pe linie, iar în următoarea rundă se va deplasa pe terenul lui Sassuolo, echipă aflată pe ultimul loc în Serie A.

Sassuolo - Juventus este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 21:45. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Fost antrenor al lui Juventus în două rânduri (1976-1986, respectiv 1991-1994), Giovanni Trapattoni nu înțelege antipatia pentru torinezi, cei mai vehemenți fiind cei de la AS Roma, principala rivală la titlu.

În etapa trecută, victoria lui Juventus cu Roma a fost puternic contestată, după ce liderul din Italia a primit două penalty-uri și s-a impus cu scorul de 3-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Juventus câștigă mereu deoarece vorbim de un club puternic și de o echipă foarte bună. Adevărul este că ei nu joacă împotriva lui Inter, AC Milan, Napoli și Roma, ci trebuie să se lupte cu toți cei care nu sunt 'bianconero'. Toată Italia este împotriva lui Juventus! Acest club nu a avut niciodată nevoie de ajutor. Anul trecut au făcut 102 puncte. A fost ajutată echipa lui Conte?", se întreabă Trapattoni, care a pregătit până anul trecut reprezentativa Irlandei.

În sezonul trecut, Juventus a câștigat campionatul în Italia cu un avans de 17 puncte față de AS Roma. În 38 de etape, torinezii au pierdut doar 2 meciuri.

6 titluri în Serie A a cucerit Trapattoni cu Juventus

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑