Nicolae Juravschi şi Tudor Casapu şi-au înaintat candidaturile pentru fotoliu de preşedinte al CNOS



017 октября 2016
Foto:olypmpic.md
Nicolae Juravschi şi Tudor Casapu şi-au înaintat candidaturile pentru fotoliu de preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv.
Dacă actualul preşedinte are susţinerea necesară din partea federaţiilor sportive, campionul olimpic de la Barcelonaa a fost înaintat doar de Federaţia pe care o conduce, cea de haltere. Pentru a putea participa la alegeri trebuie să fii susţinut de minim 15 federaţii.
"Conform statutului Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv ambii au depus la timp actele. Pe domnul Juravschi îl susţin 61 de federaţii şi organizaţii. Pe Tudor Casapu l-a înaintat doar Federaţia de haltere. Pe parcurs poate să mai apară federaţii care să-l susţină pe Casapu la aceste alegeri", a menţionat preşedintele comisie, Nicolae Piatac.
Tudor Casapu şi-a înaintat candidatura pentru a treia oară. El a mai candidat în 2004 şi 2012. De partea cealaltă, dublu campion olimpic de la Seul candidează pentru al cincilea mandat.
"Pentru următorul mandat, noi împreună cu voi, cu tot activul sportului trebuie să luptăm pentru a îmbunătăţi baza materială, pentru că acest lucru este un impediment enorm pentru dezovltarea sportului", a spus preşedintele CNOS, Nicolae Juravschi.
Contactat de Publika TV, Tudor Casapu a declarat că va oferi mai multe detalii în zilele următoare.
Alegerile pentru preşedintele Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv vor avea loc pe 2 noiembrie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑