SURPRIZĂ pentru jucătorii de cricket ai Angliei la sosirea în Noua Zeelandă (VIDEO)



018 февраля 2015

 

Jucătorii selecţionatei de cricket ai Angliei au avut parte de o surpriză, o dată ajunşi în Noua Zeelandă, naţională împotriva căreia va juca la Mondial. Britanicii au fost primiţi cu dansuri şi au învăţat câteva elemente tradiţionale ale populaţiei locale. 

După ce au urmărit câţiva actori pe un lac din Wellington, englezii au fost surprinşi de un personaj mai puţin obişnuit în Europa. Delegaţia Angliei a fost întimpinată de un luptător Maori, care defineşte o bună parte din cultura neo-zeelandeză.

Mai târziu, un grup de adolescenţi au executat Haka, dansul folosit de rugbiştii din Noua Zeelandă înaintea fiecărui meci.

Într-un final, englezii s-au salutat cu neo-zeelandezii într-un mod tradiţional pentru localnici şi au împărţit autografe suporterilor.

Noua Zeelandă este una dintre cele două ţări-gazdă ale Cupei Mondiale de Cricket din acest an, iar englezii vor întâlni selecţionata acestei ţări la sfârşitul săptămânii. În primul meci din cadrul turneului, Anglia a pierdut în faţa Australiei, care este a doua ţară-gazdă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑