Mircea Lucescu, primit cu aplauze la conferinţa de presă, după egalul cu Bayern Munchen



018 февраля 2015

 

**VIDEO** Mircea Lucescu, primit cu aplauze la conferinţa de presă, după egalul cu Bayern Munchen

Bayern Munchen nu mai înregistrase o remiză albă în UEFA Champions League de şase ani, înaintea meciului cu Şahtior, de marţi. La finalul partidei, antrenorul campioanei Ucrainei, Mircea Lucescu, a declarat că "regret că nu am avut mai mult curaj".

Tehnicianul român păstrează şanse de calificare în sferturile UEFA Champions League, dupã 0-0 în prima manşă din optimi cu Bayern.

Şahtior a mai ajuns între cele mai bune opt echipe de pe continent în urmă cu patru ani, când ucrainenii au fost eliminaţi tot de Guardiola, care o pregătea în acea perioadă pe FC Barcelona.

Guardiola şi Lucescu au discutat înaintea conferinţei de presă, acolo unde românul a fost primit cu aplauze de jurnalişti.

"Am un singur regret, că nu am avut destul curaj să ne facem jocul atunci când am rămas în superioritate numerică. Dacă am fi avut ceva meciuri oficiale în picioare, poate am fi reuşit mai mult", a spus Lucescu.

Returul nu va fi unul uşor pentru antrenorul român şi Şahtior. Bayern are 15 victorii în ultimele 16 partide jucate acasă, în toate competiţiile.

Meciul retur dintre Bayern şi Şahtior, din optimile UEFA Champions League, va fi în direct la Digi Sport, pe 11 martie.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑