Chipciu crede că ASA se va împiedica la Giurgiu. ”Astra merita să se bată la titlu!” Îl apără pe Astafei



 

**VIDEO** Chipciu crede că ASA se va împiedica la Giurgiu. ”Astra merita să se bată la titlu!” Îl apără pe Astafei

VIDEO FC Brașov - Steaua 2-3. Roș-albaștrii au rămas în lupta pentru titlul de campioană, după victoria obținută sâmbătă seară sub Tâmpa, dar au tot șansa a doua, pentru că ASA Târgu Mureș a câștigat în fața Petrolului, datorită eurogolului marcat de Voiculeț. Steliștii nu disperă, dar așteaptă ca liderul Ligii 1 să se încurce etapa viitoare la Giurgiu.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, ASA Târgu Mureș are 68 de puncte, cu unul peste Steaua iar etapa viitoare poate fi decisivă în stabilirea campioanei. Roș-albaștrii vor primi acasă vizita celor de la FC Botoșani, în timp ce ardelenii coboară la Giurgiu, pentru duelul cu Astra.

Unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai Stelei, Alexandru Chipciu, crede că Petrolul a jucat corect la Târgu Mureș și nu sare la gâtul lui Victoraș Astafei, autorul unor ratări care au iscat discuții după aceea.

”Am văzut și eu fazele incriminate, dar nu vreau să comentez, pentru că sunt și eu jucător, am și eu zile mai proaste, mai bune și poate așa s-a întâmplat. Și chiar dacă ar fi ratat intenționat, deși nu cred, este problema lui, a lor, nu trebuie să ne punem baza în nimeni.

Am ajuns, din păcate, la mâna altora, dar nu trebuie să condamnăm pe nimeni. Cred că cei de la Petrolul au jucat pe teren”, a spus Chipciu.

Următorul meci al Stelei în Liga 1 este cu FC Botoșani, duminică, 24 mai, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Mijlocașul din Ghencea, care nu va evolua contra botoșănenilor, este optimist într-un rezultat favorabil Stelei la Astra.

”Nu cred că ASA se va impune la Astra, pentru că cei de acolo au o echipă foarte, foarte bună. Meritau și ei să se bată la campionat.

Dacă am apucat să-l cunosc pe Șumi, nu mă gândesc la el ca rapidist, pentru că știu ce fel de om este, mai ales că am avut clipe frumoase cu dânsul la Brașov. Nu este o ironie, pentru că fiecare joacă să câștige pentru el, nu pentru Steaua”, a mai spus ”șeptarul” campioanei.

Într-un final, Alexandru Chipciu a ținut să dezmintă zvonurile, potrivit cărora, jucătorii nu mai sunt de partea lui Costel Gâlcă.

”Nu pot să-mi dau cu părerea despre antrenor, plus că s-ar interpreta orice aș spune. Mister este șeful echipei, printre cei mai curați oameni alături de care am lucrat.

Sunt niște mizerii. Dacă l-am sabota pe domnul Gâlcă, ne-am sabota pe noi, mai ales după un campionat pe care l-am dominat. E ca și cum ne-am da nouă în cap. Noi, suntem o familie la Steaua, chiar dacă am mai fost la un grătar (n.r. - cu Laurențiu Reghecampf) nu ne-a certat nimeni, n-au fost deloc incidente”, a conchis Alexandru Chipciu. 

Următorul meci al celor de la ASA Târgu Mureș în Liga 1 este cu Astra, duminică, 24 mai, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑