Fotbalistul Artur Ioniţă poveşteşte care este cheia succesului său într-un clip VIDEO



 

Cel mai bun fotbalist moldovean din 2014, Artur Ioniţă, a devenit vedetă într-un spot publicitar. El s-a filmat în spotul unui operator de telefonie mobilă din ţara noastră.

În spotul publicitar în care s-a filmat Artur Ioniţă, fotbalistul povesteşte care este cheia succesului său şi cum a ajuns un jucător de o asemenea valoare.

În prezent, Ioniţă se reface după o accidentare. El a jucat ultimul meci oficial în luna martie la Chişinău, atunci când Moldova a întâlnit Suedia în preliminariile Campionatului European din 2016.

Problemele pentru Ioniţă au început la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când în partida cu Sassuolo din Serie A a suferit o întindere musculară. Fotbalistul moldovean a revenit pe teren peste două luni, însă accidentarea a recidivat în prima repriză a meciului cu Suedia.

Artur Ioniţă este primul moldovean care evoluează în Serie A. Vara trecută, el a debutat pentru Hellas Verona, reuşind să marcheze chiar două goluri. Ioniţă a fost ales în luna decembrie cel mai bun fotbalist moldovean.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑