Cursă EXCEPŢIONALĂ în Japonia. Piloţii au făcut acrobaţii la peste 400 de km/h (VIDEO)



Foto: ascot.co.uk

O nouă competiţie excepţională Air Race! 14 piloţi s-au întrecut în oraşul japonez, Chiba, într-un concurs de slalom prin aer cu aeronave speciale, cu care au făcut acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră.

La cea de-a doua etapă a Mondialului de Air Race, care s-a desfăşurat în Japonia, s-a impus britanicul Paul Bonhomme. Acesta l-a învins în finală pe austriacul Matt Hall.

Pe poziţia a treia s-a clasat britanicul Nigel Lamb. La fiecare etapă a Mondialului de Air Race piloţii câştigă puncte importante, iar cel care va acumula cele mai multe puncte la sfârşitul anului va deveni campion mondial.

Câştigătorul etapei din Japonia, Paul Bonhomme, a primit 12 puncte şi şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general. Asta după ce s-a impus şi în prima etapă a sezonului disputată în Emirate Arabe Unite.

Competiţia de Air Race este un slalom prin aer cu aeronave speciale în care piloţii trebuie să aibă reflexe excepţionale şi să poată face acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră.

În acest sezon al Mondialului de Air Race s-au înscris 14 piloţi. Următoarea etapă este programată în Croaţia, pe 31 mai, iar ultima competiţie din acest an este va avea loc 18 octombrie, la Las Vegas.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑