După Supercupa Spaniei, Messi e singurul jucător care poate egala performanţa unică a lui Pedro



018 августа 2015

 

**VIDEO** După Supercupa Spaniei, Messi e singurul jucător care poate egala performanţa unică a lui Pedro

VIDEO. Barcelona - Athletic Bilbao 1-1. Lionel Messi a marcat singurul gol al catalanilor în dubla manşă a Supercupei Spaniei şi a rămas în cursă pentru egalarea unei performanţe unice atinsă de Pedro, în 2009.

Jucătorul care e la un pas de Manchester United a marcat atunci în toate cele 6 competiţii în care Barcelona a fost implicată, La Liga, Cupa Regelui, Champions League, Supercupa Europei, Supercupa Spaniei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Argentinianul de 28 de ani a înscris deja în primele 5 competiţii ale sezonului şi mai trebuie să îşi treacă numele pe lista marcatorilor doar la CM al Cluburilor, competiţie ce se va desfăşura la jumătatea lunii decembrie, în Japonia.

Barcelona va intra în concurs în semifinalele turneului, astfel că Messi va avea la dispoziţie cel puţin un meci pentru a-l egala pe Pedro. Lionel a marcat deja 4 goluri în CM al Cluburilor, două în 2009 şi alte două în 2011.

Înaintea Supercupei Spaniei, Luis Suarez era celălalt jucător de pe Camp Nou rămas în cursă, iar după terminarea primelor 3 competiţii (La Liga, Cupa Spaniei, UCL), alţi 4 fotbalişti mai erau pe listă: Neymar, Ivan Rakitic, Sandro Ramirez şi Gerard Pique.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑