Intervenția lui Ter Stegen a salvat FC Barcelona de la o remiză cu APOEL. ”Nu mă așteptam!”



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Intervenția lui Ter Stegen a salvat FC Barcelona de la o remiză cu APOEL. ”Nu mă așteptam!”

Catalanii credeau că vor face scor cu ciprioții de la APOEL, dar s-au chinuit pentru o victorie la limită, grație reușitei lui Pique. Finalul putea fi trist pe ”Camp Nou” dacă Ter Stegen nu intervenea salvator în ultima fază a partidei.

FC Barcelona a debutat cu dreptul în Grupa F a UEFA Champions League după 1-0 cu APOEL Nicosia (DETALII AICI și VIDEO). Acest succes, chiar dacă nu a fost unul strălucit, a mai bifat un nou record în istoria clubului (DETALII AICI și VIDEO).

Catalanii puteau avea parte, însă, de un final trist pe ”Camp Nou”. La ultima fază a partidei, Manduca, cel care a intrat în repriza a doua, a expediat un șut de la marginea careului de 16 metri, dar Ter Stegen s-a înălțat superb și a scos un gol ca și făcut de sub transversală.

”Cei de la APOEL s-au apărat foarte bine și a fost destul de greu să te descurci în fața lor, mai ales că au stat pe două rânduri. Bine, pentru noi este normal să jucăm astfel de meciuri. Trebuia să facem tot posibilul pentru a câștiga și, iată, am reușit”, a spus goalkeeperul Barcelonei.

Ter Stegen, la meciul său oficial de debut în tricoul grupării blaugrana, se bucură că a păstrat poarta imaculată.

”Important este, până la urmă, că am avut parte de un start bun, mai ales că a fost și în Champions League. În ceea ce mă privește pe mine, m-am antrenat foarte bine zilele acestea și îi mulțumesc antrenorului că a avut încredere în mine și că m-a folosit de la început”, a conchis portarul german la finalul partidei cu APOEL.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑