Roger Federer l-a bătut pe Novak Djokovic şi merge în semifinalele turneului de la Londra



Foto: shropshirestar.com

Roger Federer l-a învins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor şi şi-a asigurat prezenţa în semifinalele competiţiei de la Londra. Într-un alt meci Kei Nishikori a trecut de Tomas Berdych.

Numărul unu mondial, Novak Djokovic a suferit prima înfrângere în ultimele trei luni. Jucătorul sârb a fost învins de Roger Federer în grupa Stan Smith, la Turneul Campionilor de la Londra.

Elveţianul s-a impus în minim de seturi, scor 7-5, 6-2 şi şi-a asigurat astfel prezenţa în semifinalele competiţiei. Djokovic a suferit ultima înfrângere în luna august, când cedat în faţa aceluiaşi Federer în finala Mastersului de la Cincinnati. Astfel elveţianul conduce acum scorul întâlnirilor directe cu Djokovic, 22-21.

"Terenul impune un joc puţin mai lent decât la US Open sau Cincinnati, acolo unde ne-am întâlnit la ultimele turnee. Şi cred că acesta a fost momentul în care el a înţeles probabil că mă poate domina. Deci, tactic el a jucat mult mai bine. Fără îndoială el a fost mai bun pe teren", a declarat Djokovic.

Acum, Djokovic rămâne cu succesul din meciul inaugural, în faţa lui Kei Nishikori. Japonezul păstrează şi el şanse de calificare, după ce l-a învins pe Thomas Berdych cu 7-5, 3-6, 6-3.

Nishikori are joi o misiune extrem de dificilă. Îl va întâlni pe Roger Federer, câştigător de şase ori la Turneul Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑