Ploaie de goluri în Seria A: Inter Milano nu a putut învinge Parma



018 декабря 2013

 

09.12.2013 16:11

Fiesta de goluri în Campionatul Italiei. Inter Milano a terminat aseară cu scorul de 3 la 3 meciul cu formaţia Parma. O altă echipă din Serie A, AC Milan, va juca miercuri un meci crucial cu Ajax Amsterdam în Liga Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3.

Parma a început superb partida din deplasare cu Inter și a deschis scorul în debutul întâlnirii prin Sansone. Milanezii au replicat imediat și au irosit o şansă mare, când Palacio a ratat din câţiva metri. Argentinianul s-a revanşat în minutul 44, reuşind egalarea. Echilibrul pe tabelă nu s-a menţinut mult. Parma a preluat conducerea în prelungirile primei reprize după ce Parolo a profitat de o gafă imensă comisă de portarul Handanovic. Jocul spectaculos a continuat şi în partea secundă a meciului. Cele două echipe au reuşit să marcheze 3 goluri în doar 5 minute.

Partida s-a încheiat cu 3 la 3 şi Inter rămâne pe locul 4 în Campionatul Italiei. Milanezii au cu 4 puncte mai puţin decât ocupanta poziţiei a treia, Napoli. Tot aseară, în Campionatul Olandei Feyenoord s-a impus cu 2 la 1 în faţa celor de la Heerenveen. Feyenoord se află pe treapta a 4-a şi este la 4 puncte distanţă de Ajax, care este a doua clasată.

Lăncierii vor disputa miercuri cu AC Milan meciul decisiv în lupta pentru calificare în optimile Ligii Campionilor. Pentru a ajunge în faza următoare a competiţiei italienii au nevoie de un egal, în timp ce Ajax trebuie să câştige a-şi asigura un loc în optimi. Duelul va fi transmis în direct de Canal 3, începând cu ora 21 şi 45 de minute. Partida va putea fi urmărită la o halbă de bere în localurile din capitală.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑