Juventus - Verona 4-0. Campionii termină turul pe locul 1, cu avans de 5 puncte



 

**VIDEO** Juventus - Verona 4-0. Campionii termină turul pe locul 1, cu avans de 5 puncte

Juventus a încheiat etapa a 19-a și totodată turul din Serie A cu o victorie cu 4-0 contra lui Hellas Verona, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Marcatorii de duminică seară au fost Paul Pogba (3), Carlos Tevez (7, 74) și Roberto Pereyra (66).

VIDEO Juventus - Hellas Verona 6-1. În timpul săptămânii, "Bătrâna Doamnă" îi eliminase pe veronezi din optimile de finală ale Cupei Italiei cu un scor și mai drastic. În decurs de numai 4 zile, Juventus a marcat 10 goluri în poarta echipei lui Andrea Mandorlini, antrenorul care în 2010 a cucerit titlul în România, la cârma lui CFR Cluj.

Cu două goluri în primele 7 minute - autori Pogba (3) și Tevez (7), Juventus dădea senzația că încă nu a încheiat meciul de Cupă. 2-0 a fost și scorul pauzei, chiar dacă liderul Italiei a continuat să atace.

În repriza secundă, Pereyra a făcut 3-0 din pasa lui Chiellini, trecându-și în cont primul gol în campionat pentru "zebre", după 17 meciuri. Tabela a închis-o Carlos Tevez (74), care a punctat pentru a 13-a oară în această stagiune de Serie A. Golgheterul la zi al campionatului italian are cu două goluri mai mult decât avea anul trecut la finalul turului.

Torinezii încheie prima jumătate de sezon pe primul loc, cu un avans de 5 puncte față de următoarea clasată, AS Roma.

Din noiembrie 2012 nu mai câștigase Juventus două meciuri la rând cu o diferență mai mare de 4 goluri. Atunci, după un 4-0 cu Nordsjaelland, în UEFA Champions League, a câștigat în campionat cu 6-1 contra celor de la Pescara.

ECHIPELE

Juventus: Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra - Pirlo - Machisio (78 Padoin), Pereyra (75 Pepe), Pogba - Tevez (84 Giovinco), Morata;
Antrenor: Massimiliano Allegri;

Hellas: Rafael - Martic, Marquez, Rafa Marquez, Guillermo Rodriguez, Brivio - Sala (63 Saviola), Tachtsidis (76 Hallfredsson), Greco - Christodoulopoulos (87 Valoti), Toni;
Antrenor: Andrea Mandorlini.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑