Naţionala de polo caută prima victorie în Liga Mondială, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2



 

**VIDEO** Naţionala de polo caută prima victorie în Liga Mondială, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

A venit timpul unei victorii în Liga Mondială!", spun poloiştii de la naţională. După înfrângerile suferite în faţa Greciei şi Ungariei, naţionala de polo a României va întâlni reprezentativa Slovaciei, considerat cel mai accesibil adversar din grupă. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 2 marţi, de la ora 18:00.

Poloiştii de la naţională sunt în căutarea primei victorii în actualul sezon al Ligii Mondiale. Dupa ce au pierdut cu în faţa Greciei (8-15) şi a Ungariei (10-20), românii sunt hotărâţi să învingă Slovacia, într-un meci ce se va disputa la Izvorani.

"Slovacia este o echipă împotriva căreia putem juca şi putem câştiga, dacă ne pregătim. Trebuie să fim realişti, când joci împotriva Ungariei, sau chiar Greciei, este mai dificil, pentru că sunt echipe mai valoroase decât noi", a declarat selecţionerul Dejan Stanojevic.

"Mai important decât rezultatul va fi modul în care vom juca, pentru că, în final, meciurile astea ne dau posibilitatea să ne antrenăm şi să creştem în valoare, individual şi ca echipă", a completat Cosmin Radu.

România abordează Liga Mondială cu un lot mult întinerit faţă de cel prezent la Campionatele Europene din 2014. Crearea unei noi echipe competitive reprezintă principalul obiectiv pentru selecţionerul Dejan Stanojevic.

"Jucătorii pe care îi vedeţi acum aici, poate cu încă alţi doi-trei, formează echipa care va juca în următorii 6 ani", a explicat Stanojevic.

"Sunt foarte mulţi jucători de 15, 16, 18 ani şi trebuie să muncească, să asculte de antrenori şi să se integreze alături de cei mai în vârstă. Îi simt motivaţi şi văd dorinţa şi focul acela în ochii lor de a demonstra şi de a face totul ca la carte", a adăugat Tiberiu Negrean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑