Eliminarea lui Filip a dejucat planurile lui Stoican la Craiova: "Voiam să trimit jucători ofensivi"



 

**VIDEO** Eliminarea lui Filip a dejucat planurile lui Stoican la Craiova:

VIDEO CS Universitatea Craiova - Dinamo 0-0. Bucureștenii au terminat în inferioritate numerică meciul de duminică, de la Craiova. Eliminarea lui Steliano Filip i-a dat peste cap planurile antrenorului dinamovist Flavius Stoican, care plănuia să forțeze marcarea unui gol pe final.

Stoican a precizat că pregătește înainte de fiecare meci jocul în inferioritate numerică, pentru ca o astfel de situație să nu îi surprindă echipa.

"Puteam să câștigăm și noi, dar și ei au avut ceva șanse. A venit acea eliminare, dar noi nu am încetat să sperăm că putem. Am forțat și spre final, dar scorul a rămas egal. Cred că a fost un spectacol în tribune, un meci dârz pe tern, cu atitudine din partea ambelor formații și îi felicit pe jucători.", a declarat Flavius Stoican, la finalul meciului CS Universitatea Craiova - Dinamo 0-0.

"Chiar dacă nu ne-am întors cu toate punctele, au alergat unul pentru celălalt și înseamnă mult pentru mine. Înaintea fiecărei partide, chiar exersăm jocul în 10 oameni, pentru că se poate înâmpla orice. Nu vrem să picăm în plasă și să nu putem ține de rezultat, dacă rămânem în inferioritate numerică și scorul e în favoarea noastră sau egal, cum s-a întâmplat azi. Păcat că a venit această eliminare, fiindcă pe final voiam să introduc jucători cu profil ofensiv, cum ar fi Alexe sau Gicu Grozav.", a adăugat tehnicianul lui Dinamo.

Fost fundaș atât la FC Universitatea Craiova (1995-2002), cât și la Dinamo (2002-2003), Flavius Stoican a vorbit și despre cum ar trebui să o trateze oltenii pe actuala echipă a Craiovei, CS Universitatea: "Atât timp cât această echipă e a orașului Craiova, cred că merită susținută. Au avut și un parcurs deosebit, au antrenori deosebiți și cred că toată lumea ar trebui să susțină această echipă".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑