Roma - Atalanta 1-1. Capitolinii au ratat mult pe final și nu reușesc să o depășească pe Lazio



 

**Roma - Atalanta 1-1.** Capitolinii au ratat mult pe final și nu reușesc să o depășească pe Lazio

AS Roma n-a reușit să o profite de înfrângerea rivalei Lazio și să o depășească în clasamentul din Serie A. Pe Stadio Olimpico, trupa lui Rudi Garcia a remizat cu Atalanta, scor 1-1 și rămâne pe locul al treilea în Italia.

Partida a început perfect pentru gialorossi. În minutul 2, Stendardo a atins mingea cu mâna în suprafața de pedeapsă, iar Totti a transformat cu siguranță penalty-ul acordat, trecându-și în cont al șaselea gol în acest sezon.

Fără punct obținut pe terenul Romei din 2003, Atalanta a egalat tot grație unei lovituri de la 11 metri. Emanuelson a obținut-o, iar German Denis a transformat-o, ajungând la golul 7 în acest sezon.

În partea secundă, Sportiello a reșinut greu șutul lui Florenzi din afara careului, iar Migliaccio a degajat din fața lui Torosidis la o minge respinsă de portarul Atalantei după un șut al lui Ljaic.

Scor final, 1-1, a 13-a remiză din acest sezon pentru Roma, care ratează oportunitatea de a o depăși pe Lazio în clasament.

ECHIPELE:

Roma: De Sanctis - Torosidis (84 Doumbia), Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas - Paredes (57 Keita), Nainggolan, Iturbe (57 Ibarbo), Ljajic, Florenzi - Totti;
Antrenor: Rudi Garcia;

Atalanta: Sportiello - Benalouane, Stendardo, Masiello, Drame - Carmona, Baselli (59 Migliaccio), Estigarribia, Emanuelson (65 Moralez), Gomez - Denis (81 Bianchi);
Antrenor: Edoardo Reja.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑