Cârțu vrea locul 3 la final: "Am avut ocazii foarte mari, a fost un meci viu"



 

**VIDEO** Cârțu vrea locul 3 la final:

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 0-0. Oltenii au dominat ostilitățile pe teren propriu, dar nu au reușit să treacă de rivala bucureșteană, deși au jucat în superioritate numerică vreme de 20 de minute. După meci, la Digi Sport Special, antrenorul Sorin Cârțu a declarat:

"Păcat că nu s-a terminat cu goluri, indiferent cine câștiga, pentru că, la combativitatea din teren merita partida aceasta și niște goluri. Am avut niște ocazii foarte mari, la Rocha, la Târnăcop. Chiar dacă a fost 0-0 a fost un meci viu, echipele s-au bătut pentru un rezultat mai bun. Am încercat să nu greșim, știam și noi ce calități au adversarii. Din punctul meu de vedere, eu sunt surprins de tot ceea ce se întâmplă la ei. Au jucători cu foarte multă calitate. Poziția a 3-a dacă o prindem la sfârșit e bine, ce se întâmplă pe parcurs nu contează. Vedem. Mie combativitatea mi-a plăcut. Vreau să-i văd la fel (n.r. pe jucători) și la celelalte meciuri".

În urma acestui rezultat, CS U Craiova rămâne pe locul 4, la un singur punct în spatele Petrolului, ultima clasată pe podium. Dinamo este pe locul 7, cu 40 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani și la o singură lungime în spatele Astrei și Viitorului.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑