Accident la peste 300 km/h în IndyCar. Pilotul a fost internat și operat pe loc



**VIDEO** Accident la peste 300 km/h în IndyCar. Pilotul a fost internat și operat pe loc

Canadianul James Hinchcliffe a suferit un accident într-un antrenament desfăşurat luni pe circuitul de la Indianapolis, în vederea cursei de duminică din IndyCar. Pilotul se află în stare stabilă într-o unitate de terapie intensivă.

Hinchcliffe a fost operat şi se află în stare stabilă după ce a fost accidentat la coapsa stângă ca urmare a coliziunii cu un parapet pe circuitul Motor Speedway de la Indianapolis, la viteza de peste 320 de km/h. Pilotul tocmai completase un tur de circuit cu o viteză medie de 359 km/h, când s-a întâmplat accidentul. Din câte se pare, de vină a fost o problemă la suspensia din dreapta față.

Acesta este al cincilea accident petrecut la Indianapolis, care va găzdui duminică cursa de 500 de mile din campionatul IndyCar, dar primul în care pilotul a suferit răni. Pentru precedentul, suferit de Ed Carpenter, s-a dat vina pe noua aerodinamică a mașinilor pilotate de concurenți.

În acest sezon de IndyCar, Hinchcliffe (28 ani) ocupă locul 8 în clasamentul piloţilor. Staff-ul echipei Schmidt Peterson Motorsports încearcă să îl recupereze pentru cursa de duminică.

Cursa de 500 de mile de la Indianapolis se va desfășura duminică, de la ora 19:00 și va fi transmisîă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑