Împrumutat de Barca la Sevilla, Deulofeu a fost omul meciului cu Feyenoord



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Împrumutat de Barca la Sevilla, Deulofeu a fost omul meciului cu Feyenoord

La 20 de ani, Gerard Deulofeu spera să revină la Barcelona, însă după împrumutul din Premier League, de la Everton, a venit acum rândul să fie cedat la Sevilla.

Dornic să revină cât mai repede în lotul catalanilor, Deulofeu a făcut spectacol împotriva lui Feyenoord, în grupele UEFA Europa League, fiind omul decisiv în victoria echipei sale, 2-0, după ce a contribuit decisiv la ambele goluri, prin două pase decisive.

În minutul 8, Sevilla a deschis scorul prin polonezul Krychowiak, care a marcat după o lovitură liberă bătută foarte bine în careu de fostul jucător al Barcelonei.

Apoi, în minutul 31, Deulofeu a recidivat. Mijlocașul a executat perfect o altă fază fixă, iar de această dată camerunezul Mbia a fost omul aflat la finalizare pentru Sevilla.

Cu două meciuri bifate în tricoul Barcelonei, în Primera Division, Deulofeu a strâns 25 de jocuri pentru Everton în Premier League, iar la selecționata U21 a Spaniei a jucat 9 meciuri, pe lângă cele 10 partide amicale în care a fost folosit la echipa mare a ibericilor.

12 milioane de euro este cota lui Deulofeu, conform transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑