Mircea Sandu: "Trebuie să profităm de această organizare, de care să se bucure și nepoții nostri!"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Mircea Sandu:

Mircea Sandu spune că România mai are foarte multe lucruri de pus la punct până în 2020, dar că din această organizare vom avea foarte multe de câștigat.

Principalul artizan al acestui succes al României este Mircea Sandu. Pe vremea în care ocupa funcția de președinte executiv al Federației Române de Fotbal, Sandu a avut inițiativa de a înscrie România la această candidatură pentru Euro 2020 (DETALII AICI și VIDEO).

”Este extraordinar de bine pentru că am fost desemnați să organizăm aceste patru meciuri de la Euro 2020. Astfel, infrastructura generală se va dezvolta, la fel și mentalitatea, plus că sper ca și strategia fotbalului și a sportului să continue pe o linie ascendentă”, a spus Sandu, într-o intervenție ÎN DIRECT la Digi Sport.

Actualul președinte de onoare al FRF spune că acest eveniment major va aduce de la sine investiții importante la nivel de țară, de care vor profita și generațiile viitoare.

”Este foarte important cum se vor face aceste investiții, ca să rămânem cu ele și pentru copiii și nepoții noștri. În plus, va fi o fereastră deschisă spre România dinspre restul Europei. Una peste alta, avem numai de câștigat din această experiență.

Sunt foarte multe lucruri de pus la punct până atunci. Deocamdată, a fost aprobat doar caietul, care a fost foarte bine pus la punct. Urmează ca acum toate lucrurile de acolo să fie pusă în practică”, a conchis Mircea Sandu pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑