Zimbru a devenit lider în Divizia Naţională după ce a umilit cu 5-1 Academia



019 сентября 2015
Foto: Zimbru

Zimbru a umilit cu 5-1 Academia în primul meci din etapa a opta şi a urcat pe primul loc în Divizia Naţională. În minutul 40, scorul era deja 2-0 pentru "galben-verzi", după golurile marcate de către Jean-Marie Amani şi Rui Miguel.

Un minut mai târziu, Academia a redus din diferenţă, prin Alexandru Paşcenco.

Zimbru şi-a continuat recitalul în repriza secundă. În minutul 80, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce Eugen Celeadnic a fost eliminat.

Finalul de meci i-a aparținut lui Rui Miguel, care a mai înscris de două ori, în minutele 85 și 92. Un alt gol al Zimbrului a fost marcat în propria poartă de către Ivan Prodan.

La sfârşitul partidei, jucătorii ambelor formaţii au fost aproape să se ia la pumni după un fault.

"Nervi o să fie. Am impresia că aşa trebuie să fie la fotbal. E bine că se termină totul cu bine. Dacă nu ne-am enerva, am trăi degeaba", a mărturisit antrenorul Zimbru, Ştefan Stoica.

Zimbru a urcat pe primul loc în clasament, având cu un punct mai mult decât Dacia şi cu trei mai multe decât Sheriff, dar şi un meci mai mult disputat. 

"5 la 1. Încă cinci ocazii clare de gol. Un adversar puternic, însă care a luptat, dar să lupţi nu e sufiecient. Avem nişte jucători care pot să facă diferenţa în anumite momente ale jocului. Chiar dacă astăzi nu am jucat foarte bine, am marcat cinci goluri", a declarat antrenorul Zimbru, Ştefan Stoica.

"A fost un meci foarte bun. Mai importante sunt cele trei puncte şi că Zimbru a câştigat. Nu-mi aduc aminte când am marcat ultima oară un hat-trick", a declarat jucătorul Zimbru, Rui Miguel.

"Ne-am concentrat asupra acestui meci şi am fost pregătiţi să câştigăm şi în rezultat am obţinut acele trei puncte care ne duc în clasament, acolo unde trebuie să fim", a spus mijlocaşul Zimbru, Dan Spătaru.

"Din atâtea ocazii create de noi, am marcat un singur gol. Din tot atâtea ocazii, adversarii au marcat de cinci ori. Ei şi-au fructificat ocaziile şi noi nu am putut face nimic", a spus antrenorul Academiei, Iurie Groşev.

Partida dintre Academia şi Zimbru a fost urmărită de la tribuna oficială și de către patronul echipei Dacia, Adlan Şişhanov. La Academia evoluează mai mulţi jucători împrumutaţi de la Dacia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑