Meciuri de senzație în UCL: Cele mai importante momente din cea de-a patra etapă în grupele E-H



019 октября 2016
sursa: pinterest.com
Juventus Torino a obținut aseară o victorie de senzație în grupele Ligii Campionilor. Formația italiană a învins în Franța pe Olympique Lyon cu scorul de 1-0, asta după ce gazdele au ratat un penalty, iar din minutul 54, Juventus a jucat în inferioritatea numerică.
Lacazette a ratat penalty-ul la Lyon după o intervenție de zile mari a portarului Buffon, iar jucătorul lui Juventus, Lemina a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 76 prin Juan Cuadrado.
În celălalt meci al grupei, Sevilla a învins cu același scor Dinamo Zagreb.
Real Madrid a oferit o lecție de fotbal formației Legia Varșovia. "Los Blancos" s-au impus pe teren propriu cu 5-1. Pentru gazde au marcat Gareth Bale, Tomasz Jodlowiec în propria poartă, Marco Asensio, Lucas Vazquez și Alvaro Morata. Golul oaspeților a fost înscris de Miroslav Radovic din penalty.
În aceeaşi grupă, Sporting Lisabona a pierdut pe teren propriu meciul cu Borussia Dortmund, scor 1-2.
ȚSKA Moscova a scăpat printre degete victoria în partida cu AS Monaco. Echipa din capitala Rusiei a condus din prima repriză după golul lui Lacina Traore, însă a fost egalată în minutul 87 în urma reușitei lui Bernardo Silva. Astfel, partide la Moscova s-a încheiat cu scorul de 1-1.
Într-o altă partidă din grupa E, Bayer Leverkusen și Tottenham s-au despărțit la egalitate, scor 0-0.
FC Porto a obținut prima victorie din acest sezon în grupele Ligii Campionilor. Gruparea lusitană a învins Brugge cu 2-1.
Campioana Angliei, Leicester City s-a impus în fața formației FC Copenhaga cu scorul de 1-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑