Anglia şi Germania se vor duela în această seară pe stadionul Wembley



 

În această seară se vor disputa mai multe partide amicale. Cel mai aşteptat duel este cel dintre Anglia şi Germania. Meciul va avea loc pe stadionul Wembley din Londra. Naţionla care a făcut spectacol în aceste preliminarii, Belgia va juca cu reprezentativa Japoniei, care la fel a obţinut calificarea la turneul final din Brazilia.

"Toţi jucătorii care sunt aici la Londra sunt gata să joace şi sunt fericiţi că vor evolua într-un asemenea meci. Nu avem accidentaţi în lot şi toţi fotbaliştii aşteaptă cu nerăbdare această partida. Este un meci deosebit pentru jucători mei", a spus selecţionerul Germaniei, Joachim Low.

Într-un alt meci amical se vor duela alte două echipe calificate deja la Mondial, Belgia şi Japonia.

"E greu să fac o comparaţie cu meciul de acum zece ani. Japonia este o echipă bună. Am văzut meciul precedent cu Olanda şi am rămas impresionat. Fotbaliştii japonezi sunt foarte buni în atac", a menţionat selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots.

În alte amicale care se vor juca în această seară, Campioana Mondială, Spania, va întâlni în deplasare Africa de Sud, iar Olanda se va duela cu naţionala lui Falcao, Columbia. Rusia va întâlni Coreea de Sud, în timp ce Argentina se va confrunta cu Bosnia şi Herţegovina. În alte partide se vor întâlni Turcia şi Belarus, Austria cu SUA iat Polonia cu Irlanda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑