Pacquiao şi Algieri au ajuns la Macao. Ce declaraţii au făcut boxerii în ajun de meci



foto: philippinenews.ph

Manny Pacquiao şi Chris Algieri au ajuns la Macao unde duminică se vor duela într-una dintre cele mai aşteptate lupte ale anului. Cei doi pugilişti continuă războiul declaraţiilor, iar antrenorul lui Pacquiao este convins că filipinezul îl va face knockout încă din prima rundă pe "Rocky" Algieri.

Campionul mondial la categoria semimijlocie, Manny Pacquiao a fost asaltat de suporteri care au făcut coadă după autografe.

De partea cealaltă, Chris Algieri nu a dat autografe, dar şi-a imprimat palmele pe o suprafaţă special amenajată şi a lăsat astfel un suvenir pentru organizatorii luptei din Macao.

''M-am gândit la această luptă de multe ori. În pat, când mă uitam în pod. Este visul meu de mulţi ani, dar acum simt că sunt mai bine pregătit şi sunt mai experimentat. Va fi interesant dacă voi reuşi să îndeplinesc ceea ce mi-am propus de multă vreme'', a declarat Chris Algieri.

''Ştiu că se simte încrezut, pentru că el nu a avut parte de o luptă mare în cariera sa, dar şi pentru că nu a pierdut nici un meci până acum. Atunci când va suferi prima înfrângere, va înţelege mai multe lucruri'', a menţionat campionul mondial la categoria semimijlocie, Manny Pacquiao.

Chris Algieri care trăieşte în continuare alături de părinţi şi care visa să devină doctor nu a fost învins niciodată şi are 28 de victorii, opt dintre care au fost încheiate prin knock-out. De partea cealaltă, filipinezul Manny Pacquiao nu a mai pierdut din 2012, atunci când a fost învins de Tim Bradley.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑