Rafael Nadal şi Ronaldo au jucat poker într-un turneu caritabil la Londra



www.gazetadecluj.ro

Rafael Nadal îşi revine după intervenţia suferită la apendicită jucând poker cu un сampion mondial la fotbal. Nadal şi brazilianul Ronaldo s-au duelat la Londra în cadrul unui turneu caritabil.

Nadal l-a învins pe Ronaldo şi a reuşit să câştige 50 de mii de dolari. Ibericul va dona aceşti bani pentru acţiuni caritabile. Astfel, Nadal şi-a luat revanşa pentru înfrângerea de anul trecut, când a fost învins de fotbalist.

Tenismenul Rafael Nadal care a avut recent o operaţie la apendicită şi vrea ca anul 2014 să se încheie cât mai rapid. Asta pentru că a fost unul plin de ghinion pentru el.

"După cum ştiţi am avut probleme în finala din Australia. Am avut perioade dificile în acest an, m-am accidentat şi la spate. Din acest motiv, nu am putut participa la mai multe turnee, în special la ultimul care a fost Turneul Campionilor", a declarat Nadal.

Nadal speră că va relua pregătirile pentru noul sezon la începutul lunii ianuarie: "Am nevoie de circa 10-12 zile pentru a reveni la antrenamente. Toată luna decembrie voi încerca să reven la forma optimă pentru a fi pregătit de turneele din luna ianuarie. Sunt convins că pot reveni în forţă în 2015".

Dacă perioada de reabilitare a lui Rafael Nadal va decurge fără probleme, atunci ibericul va evolua la primul Turneu de Mare Şlem din 2015, Australian Open. În vârstă de 28 de ani, Nadal va încheia sezonul curent pe locul trei în clasamentul mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑