Lovitură pentru Bayern! După ce l-au pierdut pe Lahm, bavarezii au mai primit o veste rea



 

**VIDEO** Lovitură pentru Bayern! După ce l-au pierdut pe Lahm, bavarezii au mai primit o veste rea

Thomas Muller a evoluat doar 23 de minute în partida amicală dintre Spania - Germania, scor 0-1, fiind înlocuit de Bellarabi, din cauza unor probleme medicale.

Reprezentativa Germaniei s-a impus pe terenul Spaniei, prin golul lui Kroos, în amicalul de la Vigo (DETALII AICI și VIDEO), dar a pierdut un jucător important, Thomas Muller. Cel care a suferit cel mai mult marți seară, pe lângă Muller, a fost chiar antrenorul celor de la Bayern, Pep Guardiola.

După ce că și-au pierdut căpitanul, Philipp Lahm, pentru aproximativ trei luni (DETALII AICI), bavarezii au mai primit o lovitură total neașteptată. Thomas Muller s-a accidentat, la o fază banală petrecută la mijlocul terenului, în timpul amicalului cu Spania și nu a mai putut continua.

Deși oficialii celor de la Bayern așteaptă rezultatele analizelor medicale - fotbalistul va fi suspus unui RMN, aceștia sunt pesimiști în privința unui răspuns favorabil. Cel mai probabil, Muller i se va alătura lui Lahm la infirmerie și va trece ceva timp până când va reveni iar pe gazon.

Ceea ce este cert pentru Guardiola este faptul că atât Lahm, cât și Muller nu vor putea fi utilizați în meciul de săptămâna viitoare, din UEFA Champions League, de la City, dintre Manchester și Bayern, programat marți, 25 noiembrie, de la ora 21:45.

VIDEO cu accidentarea lui Muller


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑