Adrian Apostol: «Îmi place foarte mult că antrenorul principal se bazează pe disciplină»



/><br /><p>Căpitanul «Daciei-2-Buiucani» a discutat cu serviciul de presă al clubului la subiectul accidentărilor, noului antrenor principal, dar şi despre dorinţa de a debuta pentru prima echipă.</p>  <p><strong class=- Ai ratat finalul primei părţi din cauza unei accidentări, cum te simţi acum?

- Da, am avut o accidentare neplăcută care m-a ţinut departe de teren. Am ratat două luni de antrenamente, dar totuşi am fost alături de echipă. Am urmărit evoluţia coechipierlor pe care i-am susţinut. În luna decembrie am revenit la antrenamente, chiar dacă echipa a plecat în vacanţă. M-am antrenat individual, iar apoi cu echipa secundă a «Daciei» până în momentul în care au început antrenamentele la prima echipă. Deaceea pot să spun acum că mă simt bine şi sunt pregătit de a munci şi a obţine rezultate.

- Cupa Rădăuţanu te ajută să-ţi revii din punct de vedere fizic?

- Este un turneu bun, unde evoluează echipe interesante. Având în vedere că nu am jucat în ultimele câteva luni, cred că Cupa Rădăuţanu mă ajută să mă încadrez în joc şi să-mi recapăt acea formă pe care o aveam înainte de accidentare.

- «Dacia-2-Buiucani» merge bine din punct de vedere al clasamentului, învingând pe oricine fără probleme. Cele mai captivante meciuri se aşteaptă a fi în playoff?

- Dacă e să ne uităm la clasamentul grupei, atunci cele mai dificile meciuri deja le-am jucat. Dar nu trebuie să uităm că împotriva liderului, celelalte echipe joacă cu o dorinţă şi o motivare în plus. Deaceea nivelul jocului nostru până la playoff depinde doar de noi, avem însă o echipă destul de puternică, deaceea până la partidele din playoff nu ar trebui să avem probleme.

- Revenind la prima echipă. Cu ce moral echipa a revenit după pauză? Cum se desfăşoară antrenamentele sub conducerea lui Dejan Vukicevic?

- După primele pregătiri pot să spun în mod sigur că ne-a fost dor de fotbal. După vacanţă a fost o mare dorinţă să reluăm antrenamentele. În ceea ce priveşte pregătirile sub conducerea noului antrenor, atunci acestea sunt foarte interesante. Majoritatea exerciţiilor sunt efectuate cu mingea, ceea ce este foarte plăcut pentru jucători, în special înainte de reluareа sezonului. În general, mi-am făcut o impresie bună despre Vukicevic. Foarte tare îmi place, că şi în procesul de antrenament, şi în afara acestuia, el pune baza pe disciplină. Sper că va avea noroc şi va avea susţinere, pentru ca să îndeplinească toate obiectivele propuse, pentru că este un antrenor bun cu o bogată experienţă.

- Recent, al doilea antrenament se desfăşoară în sala de forţă sub conducerea fizioterapeutului. A fost o inovaţie pentru tine?

- Sunt antrenamente foarte interesante, unde predomină de fiecare dată dispoziţia bună, în ciuda efortului depus. Unele exerciţii sunt noi pentru mine şi cred că şi pentru coechipierii mei. Chiar şi aşa, toţi s-au străduit să îndeplinească la maximum toate exerciţiile. Zoran, ca şi antrenor principal, lasă o impresie plăcută. Având în vedere exerciţiile pe care le-a arătat, se poate trage o concluzie simplă - este un adevărat profesionist.

- De regulă, la venirea unui nou antrenor, toţi fotbaliştii încearcă să demonstreze cele mai bune calităţi. Speri ca în partea a doua a sezonului să reuşeşti să debutezi pentru prima echipă?

- Am încercat să dau totul din mine la fiecare antrenament şi până acum. Acum, cu venirea unui nou antrenor, apare o nouă motivare să demontrezi că ai calitate şi că ai reuşit să înveţi ceva de la foştii antrenori. Fiecare din noi se străduie să îndeplinească ceea ce ne cere antrenorul - este ceva normal. Voi face totul ce depinde de mine, să arăt de ce sunt capabil, pentru ca într-un final să apăr culorile clubului, atât în Divizia Naţională, cât şi în cupele europene.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑