Cea mai înfocată susţinătoare a Simonei Halep. "Așa arată un om care a fost la un pas de a face infarct"



020 февраля 2015

 

**VIDEO** Cea mai înfocată susţinătoare a Simonei Halep.

Simona Halep şi-a luat revanşa în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova pentru înfrângerea de la Australian Open şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai, unde este principala favorită.

Românca de pe locul 4 WTA a avut parte de un meci dramatic. În setul decisiv, Halep a ratat şansa de a obţine victoria la scorul de 5-3, când şi-a pierdut serviciul, apoi am irosit patru mingi de meci înainte de a se impune în cele din urmă cu 6-3, 1-6, 7-5.

Finalul de meci strâns şi cu multe răsturnări de situaţie a fost trăit intens nu doar de cele două protagoniste din teren, ci şi de spectatori. La fel ca şi în jocurile precedente, Halep a avut parte de o importantă galerie românească, însă, de această dată, una dintre susţinătoarele sale a ieşit în evidenţă în mod special.

Aflată în vacanţă în Dubai, Cristina Frangulea a atras atenţia tuturor prin felul în care a încurajat-o pe Simona Halep. Femeia a avut chiar un moment în care a izbucnit în lacrimi, atunci când jocul româncei nu funcţiona, iar victoria ei era pusă în pericol.

"Așa arată un om care a fost la un pas de a face infarct", a scris Cristina Frangulea pe contul său de Facebook, unde a postat mai multe imagini cu ea surprinse în timpul meciului.

De altfel, înfocata susţinătoare a principalei favorite de la Dubai a urmărit-o pe Halep încă de la începutul turneului şi aşteaptă acum o victorie a compatrioatei sale la finalul concursului dotat cu premii totale de 2,5 milioane de dolari.

"Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki și câștigă turneul în acest minunat oraş! Vacanța mea a fost dată peste cap definitiv. Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?", a mai scris susţinătoarea locului 4 WTA.

Simona Halep – Caroline Wozniacki începe vineri, nu mai devreme de ora 17:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2. Meciul va fi de asemenea LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Sursa foto: Facebook

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑