Gâlcă, cu gândul la viitor după triumf: "Patronul și clubul Armatei trebuie să ajungă la o înțelegere"



 

**VIDEO** Gâlcă, cu gândul la viitor după triumf:

VIDEO Steaua - Pandurii 3-0. Campioana en-titre a Ligii 1 a câștigat primul trofeu pus în joc în acest sezon, Cupa Ligii României. Golurile lui Iancu, Chipciu și Țucudean au adus un triumf mare pentru Steaua, iar antrenorul Costel Gâlcă și-a felicitat elevii la final, la interviuri.

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, tehnicianul Stelei a declarat: "Ei (n.r. jucătorii Stelei) erau foarte concentrați și meciul de astăzi l-am câștigat pentru că au avut dăruire și au vrut cu adevărat să câștige acest titlu. Este o finală, dar avem nevoie de toți jucătorii pentru ultimele meciuri.

Avem un meci greu cu Botoșani, cei care au intrat astăzi au făcut-o foarte bine. Să nu uităm că în campionat nu depindem de noi. Trebuie să câștigăm aceste două meciuri și după aceea vom vedea ce se întâmplă și în următoarele.

Toți au jucat foarte bine, începând cu portarul și terminând cu atacanții. Avem meciuri grele și vom vedea cine va intra. Deocamdată mă gândesc la meciul cu Botoșani, după aceea avem timp să discutăm. Eu sper să o împiedice Astra pe ASA. Astra are un lot valoros, un antrenor foarte bun".

Referitor la problemele privind sigla și simbolurile Stelei, una apăsătoae în Ghencea, Gâlcă a adoptat o atitudine categorică, dându-i un sfat lui Gigi Becali: "Eu cred că patronul și clubul Armatei trebuie să ajungă la o înțelegere, e cel mai bine pentru toată lumea. Avem nevoie de suporterii noștri în toate meciurile".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑