Cleveland Cavaliers, noua campioană din liga profesionistă nord-americană de baschet



Foto: ziare.com
Cleveland Cavaliers este noua campioană din liga profesionistă nord-americană de baschet! "Cavalerii" au învins pe Golden State Warriors cu 4-3 la general, deși "Războinicii" au condus cu 3-1 și au avut două meciuri pe teren propriu pentru a obține al doilea titlu consecutiv de campioană.
Cavaliers s-a impus cu 93-89 în meciul decisiv, iar mii de suporteri au ieşit pe străzi pentru a sărbători victoria favoriţilor.
Vedeta lui Cleveland Cavaliers LeBron James a fost declarat cel mai bun jucător al finalei. El a înscris 27 de puncte în a şaptea partidă a duelului şi a venit la conferinţă de presă alături de copiii săi.
"Am revenit la echipă doar pentru un singur motiv - am vrut să aduc trofeul în oraşul nostru. Ştiam că sunt capabil pentru a atinge acest obiectiv. Am învăţat multe lucruri în acești ani, de când evoluez pentru altă formaţie. Pot spune că am avut totul necesar pentru a realiza această performanţă frumoasă şi a ajunge acolo, unde nu am fost niciodată", a spus Lebron James, jucător Cleveland Cavaliers.
Cleveland Cavaliers, care nu a cucerit titlul în 36 de ani de prezenţă în NBA, a devenit prima echipă din istorie care a câştigat după ce a fost condusă cu 3-1 la meciuri.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑