Spicul Chişcăreni riscă să nu joace în Divizia Naţională. Care e motivul




Deşi a promovat matematic, Spicul Chişcăreni riscă să nu joace în Divizia Naţională. Federaţia de Fotbal nu i-a acordat clubului licenţa Națională pentru a evolua în eşalonul superior al fotbalului moldovenesc.
Spicul a prezentat cu întârziere Comitetului de Licenţiere raportul financiar pentru sezonul trecut. În aceste condiţii gruparea din Chişcăreni ar putea juca din nou în Divizia A.
"Ce era pentru noi să dăm acel raport pe data de 30 martie? Asta-i nimic! Mai ales eu am 3 contabili superiori! Pentru mine nu era nicio problemă. Pur şi simplu nu am ştiut", a spus preşedintele Spicul Chişcăreni, Ivan Cioina.
Spicul nu renunţă la visul de a juca în Divizia Naţională şi va contesta decizia la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor.
"Nu merge vorba despre lipsa datoriilor sau prezenţa lor. Pur şi simplu sunt cerinţe pentru respectare a normelor de evidenţă contabilă", a precizat preşedintele Comitetului de Licenţiere al FMF, Mihai Anghel.
Totodată, o altă echipa din Divizia A, CF Ungheni, a primit licenţa pentru a evolua în Divizia Naţională. Conform regulamentului Campionatului Moldovei de fotbal, în prima ligă valorică evoluează 10 echipe.
Asta înseamnă că Ungheni va promova în Divizia Naţională, iar Saxan Ceadîr Lunga va retrograda în Divizia A.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑