Arbitri din ”Second Class” la Steaua - Stromsgodset. Observatorul este unul de tristă amintire pentru Hagi



Arbitri din ”Second Class” la Steaua - Stromsgodset. Observatorul este unul **de tristă amintire pentru Hagi**

Meciul Steaua - Stromsgodset va fi condus la centru de către cvasinecunoscutul Eitan Shmuelevitz, un alt arbitru care va debuta cu această ocazie în preliminariile UEFA Champions League. În schimb, observator este un fost ”central”, despre care Gică Hagi nu are amintiri prea plăcute.

Steaua va disputa miercuri seară, pe Arena Națională, de la ora 20:30, partida retur din manșa a doua a preliminariilor UEFA Champions League, contra celor de la Stromsgodset (în tur, 0-1).

Oficialii UEFA au desemnat arbitrii care vor oficia la partida de la mijlocul săptămânii de la București. Este vorba despre o echipă de arbitri din Israel, condusă la centru de către Eitan Shmuelevitz (foto jos), aflat la prima partida de UEFA Champions League din carieră. Acesta va fi ajutat la cele două linii de către Danny Krasikow și de Nissan Davidy, in timp ce rolul celui de-al patrulea oficial va fi jucat de catre Alon Yefet.

Delegatul UEFA pentru acest joc este englezul Andrew Shaw, în timp ce arbitrii vor fi supervizați de către portughezul Vitor Melo Pereira (foto sus).

Dacă numele arbitrilor sunt total necunoscute, în schimb Pereira este un personaj care-i produce și acum fiori lui Gică Hagi. La Campionatul European din 2000, în meciul România - Italia 0-2, Gică Hagi a fost eliminat de către portughez, în minutul 60, pentru al doilea cartonaș galben acordat pentru o simulare. 

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑