Şase jucători din Șahtar Doneţk refuză să se întoarcă din Franţa. Ce motiv invocă



Foto: telegraph.co.uk

Șahtar Doneţk este în criză înainte de meciul din Supercupa Ucrainei cu Dinamo Kiev. Situația geopolitică din Ucraina a reușit să bage frica în mulți jucători care evoluează la clubul ucrainean. După ce au jucat un amical cu Olympique Lyon, cei de la Şahtar au revenit la Donețk cu avionul.

Potrivit presei din Ucraina, nu mai puțin de șase dintre fotbaliştii celor de la Șahtar au dispărut imediat după meciul pierdut de mineri cu scorul de 1-4. Ziariştii din Franţa au aflat cine sunt cinci dintre aceștia. În Ucraina nu s-au întors Ferreyra, Fred, Dentinho, Douglas Costa și Teixeira, toți brazilienii din lotul lui Şahtar. Deocamdată, identitatea celui de al șaselea fotbalist n-a fost aflată.

Conducerea "minerilor" a insistat şi a încercat să-i convingă pe fotbalişti, spunându-le că avionul va ateriza la Harkov, nu la Doneţk.

Brazilienii au refuzat să urce în avion, fiind speriaţi după ce o aeronavă a fost doborâtă zilele trecute, iar 298 de oameni au murit. Şahtar Doneţk va juca primul meci oficial din acest sezon pe 22 iulie. "Minerii" vor lupta pentru Supercupa Ucrainei cu Dinamo Kiev.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑