Stadionul lui Șahtior, avariat grav după o explozie foarte puternică



020 октября 2014

 

**VIDEO** Stadionul lui Șahtior, avariat grav după o explozie foarte puternică

Stadionul echipei de fotbal Şahtior Doneţk, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, a fost serios avariat în urma unei explozii produse luni, a anunţat campioana Ucrainei.

“În urma unei explozii foarte puternice, unda de şoc a provocat daune considerabile părţilor de vest şi de est ale arenei”, a declarat Vadim Gunko, director executiv interimar al Donbass Arena.

“O parte a faţadei de sticlă este distrusă, iar ce a mai rămas este într-o stare critică. Instalaţiile interioare au fost de asemenea lovite. Evaluăm în prezent daunele şi izolăm zonele periculoase”, a adăugat oficialul.

></p><p>Din cauza situaţiei tensionate din regiune, Şahtior şi-a mutat de mai cartierul general de la Doneţk la <strong>Kiev</strong>, în timp ce meciurile de pe teren propriu le dispută în vestul Ucrainei, la <strong>Lvov.</strong></p><p>Donbass Arena, cu o capacitate de 52.000 de locuri, construită în urmă cu cinci ani, a găzduit meciuri de la <strong>EURO 2012,</strong> aici având loc în mod regulat meciuri din <strong>Liga Campionilor</strong> în ultimii ani. În urmă cu două luni, stadionul din Doneţk a suferit avarii minore, tot în urma unei explozii <span style=(DETALII AICI).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑