Presa din Italia îl atacă pe Ștefan Radu: ”Trebuia eliminat cu Fiorentina!”



020 октября 2014

 

**VIDEO** Presa din Italia îl atacă pe Ștefan Radu: ”Trebuia eliminat cu Fiorentina!”

Ștefan Radu a fost integralist pentru Lazio în victoria de pe terenul Fiorentinei, scor 0-2, și a primit un cartonaș galben în minutul 71 al partidei.

Presa din Italia a criticat prestația pe care a avut-o arbitrul Sebastiano Peruzzo, cel care a oficiat la centrul partida dintre Fiorentina și Lazio, scor 0-2 (DETALII AICI și VIDEO). Jurnaliștii din Peninsulă s-au referit, printre altele, și la faza din minutul 71, cea în care Ștefan Radu a primit doar un cartonaș galben ca urmare a unui fault asupra lui Cuadrado.

Internaționalul român a încercat să-l deposedeze pe mijlocașul grupării viola printr-o alunecare, dar a intrat cu picioarele înainte.

”Peruzzo a greșit când i-a arătat doar cartonașul galben lui Radu. Intervenția lui prin alunecare asupra lui Cuadrado a fost cu piciorul sus și era de roșu”, au scris jurnaliștii de la ”Gazetta dello Sport”.

Și ”Corriere dello Sport” a criticat prestația arbitrului, dar și intervenția internaționalului român:

”Faultul pe care Radu l-a comis asupra lui Cuadrado este extrem de urât. Faptul că unul dintre picioare a fost la nivelul gazonului nu disculpă deloc ce a făcut cu cel de-al doilea picior pe care l-a avut ridicat. Jucătorul român merita eliminat.”

Ștefan Radu a revenit în echipa romanilor după cinci etape, perioadă în care a fost accidentat (DETALII AICI și VIDEO).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑