FIFA inspectează stadioanele din Rusia unde se vor juca meciuri de la Mondialul din 2018



020 октября 2014

 

FIFA inspeactează stadioanele din Rusia pe care vor avea loc cele mai importante meciuri de la Mondialul din 2018. Oficialii forului internaţional au vizitat stadionul Lujniki, acolo unde se va juca finala celei mai importante competiţii de fotbal din lume.

Oficialii de la FIFA continuă să inspecteze stadioanele din Rusia care vor găzdui Campionatului Mondial din 2018. După ce au vizitat Zenit Arena din Sankt-Petersburg, cei de la FIFA au ajuns la Moscova unde au văzut cum decurg lucrările de reconstrucţie a stadionului Lujniki, cel mai mare din Rusia.

Reprezentanţii forului mondial de fotbal, împreună cu preşedintele Comitetului de Organizare al Mondialului din 2018, Alexei Sorokin, au rămas mulţumiţi de faptul cum se desfăşoară lucrările de reconstrucţie a stadionului.

"Noi vrem să vedem progresul lucrărilor într-o perioadă anumită de timp, dar nu comparăm cum decurg lucrările la fiecare stadion. Când ne vom întoarce peste șase sau nouă luni vrem să vedem că lucrările de construcţie au progresat şi se văd schimbări", a zis inspector FIFA, Chris Unger.

Stadionul Lujniki va avea o capacitate de 81 de mii de locuri, iar reconstrucţia lui a început încă în 2013.

Pe arena Lujniki va avea loc meciul de deschidere a Campionatului Mondial, o partidă din semifinale şi marea finală. Turneul final din 2018 se va disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe.

FIFA urmează să inspecteze în următoarea perioadă şi celelalte arene.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑