Soc in fotbalul african. Nigeria, campioana Cupei Africii pe Natiuni, a ratat calificarea la Turneul Final




Soc in fotbalul african. Una dintre cele mai bune echipe din istoria continentului negru - Nigeria, campioana Cupei Africii pe Natiuni, a ratat calificarea la Turneul Final din acest an, care va avea loc in Guineea Ecuatoriala. Nigeria a incheiat pe locul 3 in grupa.


Nigeria avea nevoie ieri de o victorie in meciul de pe teren propriu cu Africa de Sud, pentru a-si asigura prezenta la Turneul Final al Cupei Africii pe Natiuni. Campioana Continentului nu a reusit insa decat o remiza, 2 la 2, intr-un meci in care adversarii, Bafana Bafana, au condus chiar si cu 2 la 0. Astfel super-vulturii s-au ales cu aripile arse si raman fara participarea la cel mai important turneu al Africii. Fanii nigerieni au avut o mare dezamagire si considera ratarea calificarii drept un adevarat dezastru.

 

Nigeria este detinatoarea trofeului dar nu a reusit sa iasa dintr-o grupa, din care au mai facut parte Sudan si Congo. De pe primul loc s-a calificat selectionata Africii de Sud, iar cel de-al doilea bilet l-a obtinut Congo, care a invins-o tot ieri cu 1 la 0 pe Sudan. Cupa Africii pe Natiuni se va disputa intre 17 ianuarie si 8 februarie in Guineea Ecuatoriala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nigeria, Turneul Final, Cupa Africii,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑