Dumitru Arhip mai vrea sa stea inca 3 ani in Tara Galilor: "Negociez pentru a-mi prelungi contractul"




Unul dintre cei mai buni rugbisti moldoveni Dumitru Arhip mai vrea sa stea inca 3 ani in Tara Galilor. In aceasta saptamana el negociaza prelungirea contractului cu echipa Ospreys - grupare la care evolueaza deja de 2 ani.


Desemnat in anul 2012, cel mai bun rugbist din Moldova, Dumitru Arhip continua sa evolueze la cel mai inalt nivel. Pilierul nationalei Moldovei joaca de 2 ani la una dintre cele mai bune echipe ale Europei, la gruparea Ospreys din Tara Galilor si vrea sa continue acolo.

 

Dumitru ARHIP, RUGBIST: “ Merg negocierile sa prelungesc pe 3 ani cu formatia Ospreys contract si o sa dau de stire daca o sa fie valabil.

Tu esti multumit acolo?

Foarte. ”

 

Totodata Dumitru Arhip ne-a povestit si cum sunt meciurile de acolo.

 

Dumitru ARHIP, RUGBIST: "Sunt meciuri foarte bune, echipele sunt de top european, top mondial. Un pic se difera, dar sper sa ajungem si noi la asa nivel."

 

Formatia lui Dumitru Arhip evolueaza in Liga Celtica de rugbi, competitie care reuneste la start formatii din Italia, Scotia, Irlanda si Tara Galilor. Sambata trecuta Dumitru Arhip a venit  la nationala Moldovei, pentru meciul in fata Poloniei. Cu el pe teren haiducii s-au descurcat de minune si au invins Polonia cu 48 la 25. Astfel Moldova a obtinut a doua victorie consecutiva in grupa, dupa ce in partida de debut a trecut si de Ucraina cu 29 la 15. Tot acasa, pe stadionul Dinamo din capitala, pe 22 noiembrie, Moldova va intalni in cea de-a treia etapa a Cupei Europei pe Natiuni, echipa Suediei. De la acest meci insa  Dumitru Arhip va lipsi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Dumitru Arhip, rugby, tara galilor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑