Reușită pentru Galatasaray! Echipa turcă s-a calificat în faza următoare a Euroligii de baschet



020 декабря 2014

 

Galatasaray s-a calificat în faza următoare a Euroligii de baschet! Echipa turcă şi-a asigurat calificarea în ultima etapă după ce a învins Olympiakos. ŢSKA Moscova a încheiat faza grupelor fără nicio înfrângere. În ultima rundă, formaţia rusă s-a impus în faţa formaţiei Limoges 88-56.

Galatasaray a jucat cu tribunele goale ultima etapă din Euroliga de baschet, după incidentele din runda trecută, care au dus la decesul unui fan sârb de la Steaua Roşie Belgrad.

Chiar și fără suportul fanilor, turcii au reuşit să se califice în faza următoare după ce au învins Olympiakos cu scorul de 79-74. Jucătorul meciului a fost puertorican-ul Carlos Arroyo, care a marcat pentru formaţia turcă 24 de puncte.

Real Madrid, finalista Euroligii de anul trecut, s-a calificat în runda următoarea a Euroligii de pe primul loc. În ultima etapă madrilenii au învins Anadolu Efes cu 90-70 şi au obţinut a opta victorie din zece.

Echipa turcă a încheiat grupa pe poziţia secundă şi merge mai departe, alături de Real.

ŢSKA Moscova a încheiat faza grupelor fără înfrângere. În ultima etapă, gruparea din Rusia a învins formaţia Limoges cu scorul de 88-56. Campioana în exerciţiu, Maccabi Tel Aviv a învins Unicaja Malaga cu 81-73.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑