Bogdan Mara explică situaţia unui fotbalist dorit de Steaua: "Negocierile s-au sistat, clubul cere prea mult"



 

**VIDEO** Bogdan Mara explică situaţia unui fotbalist dorit de Steaua:

Şansele lui Alexandru Creţu, unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga I, de a pleca de la CSMS Iaşi în această iarnă sunt tot mai mici, în condiţiile în care oficialii moldovenilor solicită o sumă prea mare în schimbul său.

"În momentul ăsta, s-au cam sistat negocierile. Clubul cere prea mult, raportându-ne la situaţia actuală din fotbalul românesc. Cluburile nu-şi mai permit să plătească pe transferuri la fel ca în urmă cu câţiva ani", a explicat unul dintre impresarii tânărului fundaş, Bogdan Mara, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

"Clubul cere în schimbul său cam 500.000 de euro, plus procente din următoarea vânzare. E o sumă mare pentru un jucător român care a jucat până acum doar la Iaşi şi a jucat foarte mult în liga a doua", a adăugat Mara.

În condiţiile în care CSMS Iaşi, antepenultima din Liga I la finalul turului, are şanse minime să evite retrogradarea, Bogdan Mara crede că ar fi greşit ca jucătorul să continue la actuala sa echipă.

"Sunt şanse mari ca Iaşiul să retrogradeze în acest sezon. Jucătorul a ajuns deja la 22 de ani. Dacă nu face pasul şi va rămâne încă un an în liga a doua, e foarte greu să se mai transfere. Şi la vară va fi greu. Dacă retrogradezi, e greu să te transferi şi, în orice caz, nu pe această sumă", a precizat Mara.

În opinia impresarului lui Creţu, ieşenii ar avea şanse mari să obţină o sumă importantă de bani în schimbul jucătorului, în cazul în care i-ar permite acum să plece la una dintre echipele importante ale campionatului.

"De la Steaua, de la Dinamo, de la Astra, el se poate revinde peste doi-trei ani şi poşi câştiga sume importante, aşa cum s-a întâmplat cu Chiricheş, Gardoş sau Maxim", a conchis Mara.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑