Drăgulescu continuă să viseze la aurul olimpic. "Trebuie să muncesc de 10 ori mai mult"



 

**VIDEO** Drăgulescu continuă să viseze la aurul olimpic.

Marian Drăgulescu trage tare la antrenamente alături de lotul olimpic. La 34 de ani, multiplul campion mondial visează în continuare la aurul olimpic. "Vreau să ajut echipa României să se califice la Rio!", spune Drăgulescu.

Drăgulescu se antrenează cot la cot cu foştii colegi de la lotul olimpic. Revenit în pregătire după o pauză de peste doi ani, Drăgulescu are la dispoziţie trei luni în care trebuie să îi convingă pe antrenori că merită un loc în echipă.

"Nu sunt încă în lotul olimpic, dar mă antrenez în programul lor. Două antrenamente pe zi, la aparate, nu fac rabat de la pregătire", spune gimnastul.

Drăgulescu recunoaşte că are mult de recuperat: "Trebuie să muncesc de zece ori mai mult decât ei. Trei luni de zile în care sper să mă pregătesc în voie şi să fac toate exerciţiile pe care mi le propun pentru această etapă".

Echipa Romaniei poate obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Trebuie însă să se claseze în primele opt la Mondialele din acest an.

"O să fac şase aparate pentru a ajuta echipa, cred că vom avea nevoie de sportivi care să facă mai multe aparate pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Sper să fiu sănătos să pot să le fac pe toate", a declarat Drăgulescu.

La 34 de ani şi cu un argint şi două medalii de bronz cucerite la Jocurile Olimpice, Marian Drăgulescu visează la singurul titlu care îi lipseşte din palmares.

"Mai e un an şi jumătate până la Rio, nu mai e mult, şi am zis că, dacă merge, de ce nu? Eu merg la aur, dar dacă o să iasă locul 2 sau 3 nu o să zic că nu vreau medalia", a mai precizat gimnastul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑