Kickboxerul moldovean Dragoş Zubco se antrenează pentru clipa sa siderală



Foto: fea.md

Unul dintre cei mai de perspectivă kickboxeri din Moldova la categoria grea, Dragoş Zubco, se pregăteşte de cea mai importantă luptă din carieră. Moldoveanul îl va întâlni pe sârbul Milan Dusic. Cei doi se vor duela într-o super luptă la categoria de greutate de +93 de kilograme, în cadrul Galei KOK de la Chişinău.

Adversarul lui Zubco, Milan Dusic are un palmares impresionant. Kickboxerul sârb a disputat în carieră 90 de lupte pe ringul de box şi peste 64 de lupte la kickboxin şi muay thai. Acest lucru, însă nu-l deranjează pe luptătorul moldovean. Zubco spune că este gata să-l învingă pe sârb chiar prin knock-out.

"Am câte două antrenamente pe zi şi de asta sunt într-o formă fizică bună. Muncesc mult în fiecare zi, sunt de neoprit. O să vedem în ring, dar o să fac tot posibilul ca să obţin o victorie prin knock-out sau cel puţin să arăt o luptă frumoasă", a spus Zubco.

"A mai avut câteva lupte destul de bune. Avem o speranţă mare în Dragoş. Cred că în următorii ani va fi unul dintre cei mai buni luptători la categoria grea nu numai în Republica Moldova", a declarat preşedintele Federaţiei Dorin Damir.

Gala KOK World Grand Prix va avea loc la Sala Polivalentă, din Capitală, pe 4 aprilie. În cadrul evenimentului vor avea loc 12 lupte de foc. În ring vor mai lupta şi alţi luptători de top din Moldova, Constantin Ţuţu, Maxim Bolotov, Vitalie Matei sau Stanislav Reniţă.

Gala va fi transmisă în direct de posturile TV Eurosport şi Fight Box.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑