Daniel Pancu a refuzat banderola, în finalul meciului din Giulești: “E o predare de ștafetă!”



 

**VIDEO** Daniel Pancu a refuzat banderola, în finalul meciului din Giulești: “E o predare de ștafetă!”

VIDEO Rapid – Oțelul 2-0. Daniel Niculae a fost omul meciului de sâmbătă seara din Giulești, onorând banderola de căpitan a Rapidului cu un gol și o pasă de gol. Când a fost înlocuit, la final, Nico a vrut să-i dea banderola lui Pancu, dar acesta a refuzat-o. A primit-o Nicolae Vasile, cel mai tânăr rapidist din teren, doar 19 ani.

Daniel Niculae a fost înlocuit în minutul 88 cu Mădălin Martin și atacantul l-a căutat pe Daniel Pancu pe teren pentru a-i da banderola. S-a îndreptat spre zona de teren unde era veteranul gazdelor, care însă s-a îndepărtat de coechipierul său și i-a făcut semn acestuia că nu vrea să fie căpitan.

E de fapt o confirmare a faptului că Pancu a decis să nu mai poarte banderola la Rapid, după ce în pauza competițională i-a fost luată de antrenorul Cristi Pustai. Pancu a recunoscut după victoria din Ghencea, cu Steaua, că a fost deranjat de acest lucru și că nu se mai gândește să fie vreodată căpitan în Giulești.

Niculae s-a uitat apoi spre ceilalți coechipieri și i-a pus pe braț banderola lui Vasile, singurul român care era pe teren în acel moment.

După meci, Cristi Pustai a nuanțat puțin momentul și a încercat să-l explice: “Nicolae Vasile era singurul român, în afară de Pancone, care era pe teren în acel moment. E o preluare de ștachetă. E de înțeles că nu a mai dorit banderola, care putea ajunge la orice jucător.”

Și Daniel Niculae a vorbit despre momentul în care Pancu a refuzat banderola: “A zis că dacă e să fie, el să fie primul. Îl înțelegem, așa că următorul trebuia să fie Niky, el e crescut aici, știe ce înseamnă spiritul Giuleștiului.”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑