EXCLUSIV Reghe: "Jucătorii sunt sceptici faţă de metodele lui Tommy. Aşa s-a întâmplat şi la Steaua"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Reghe:

Laurenţiu Reghecampf şi-a luat adio de la Steaua în această vară, după două titluri şi o Supercupă câştigate în cei doi ani petrecuţi în Ghencea. Antrenorul a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal, şi afirmă că abia aşteaptă debutul de sezon cu noua echipă.

"Deocamdată este bine, deocamdată suntem în perioada de pregătire, lucrurile decurg aşa cum ne-am gândit noi la început, dar după aceasta o să înceapă perioada grea pentru noi", a declarat Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu EXCLUSIV acordat Digi Sport.

Reporter: Care sunt diferenţele între începutul de aici şi începutul de la Steaua?

Reghecampf: Nu m-am gândit niciodată şi, sincer, chiar nu este important acest lucru. Cred că Steaua în momentul de faţă este un capitol închis, am reuşit să facem lucruri foarte importante pentru clubul Steaua. Acum avem alte obiective, altă echipă, altă ţară, altă cultur, deci este cu totul altceva.

Reporter: Cum percep jucătorii metodele lui Thomas Neurbert?

Reghecampf: Majoritatea jucătorilor sunt în momentul de faţă sceptici. Aşa s-a întâmplat şi când am început la Steaua, dar toată lumea lucrează foarte bine, toată lumea se obişnuieşte cu ceea ce facem noi, trebuie să facă lucrul acesta.  

Reporter: Cum e la Ryad?

Reghecampf: Întotdeauna perioada de început este mai grea, dar nu cred că vom avea probleme. Am rezolvat toate problemele care ţineau de acomodare, casă, maşini şi aşa mai departe. Ne-au ajutat foarte mult, avem translatori, suntem foarte bine organizaţ,i deci sper să nu avem probleme. Sunt sigur că atunci când va începe campionatul, când vor începe meciurile oficiale şi vom câştiga, va fi mult mai uşor să rezolvăm toate problemele.

Reporter: Cum e pentru Pintilii? E mai uşor pentru el, pentru că e la un alt nivel ca şi pregătire?

Reghecampf: Pinti vine după o perioadă de vacanţă, e normal să-i fie şi lui greu la început, dar este obişnuit cu ceea ce facem noi. Lucrează mult mai bine decât ceilalţi jucători, pentru ca stie, cunoaşte metodele de lucru, dar pentru oricare jucător de fotbal aceste perioade sunt foarte grele.

În ultimul amical, echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut o prestație onorabilă în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din Primera Division, Athletic Bilbao. Bascii au învins cu 3-0, dar s-au desprins abia pe final, când Al Hilal a folosit mai mulți jucători de rezervă (DETALII AICI). Mihai Pintilii a fost titular, participând atât la faza de construcție, cât mai ales la recuperările de la mijlocul terenului. Fără să fie la 100% din potențialul fizic, Pintilii a fost ulterior retras pe bancă de antrenorul lui Al Hilal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑