Curtean este cu banii la zi, dar pleacă de la Botev Plovdiv: "Vreau tot în străinătate!"



 

**VIDEO** Curtean este cu banii la zi, dar pleacă de la Botev Plovdiv:

Botev Plovdiv a avut ambiții mari înainte de acest sezon, dar bulgarii se confruntă acum cu serioase probleme financiare, iar majoritatea jucătorilor importanți din lot sunt deciși să plece, printre care și cei trei jucători români, Srgian Luchin, Alexandru Curtean și Alexandru Benga.

"Cei de la club încearcă să rezolve situația, care nu este tocmai bună în acest moment. Cu toate aceste probleme, noi suntem cu banii la zi. Totuși, pe viitor nu se vor investi la fel de mulți bani. Au plecat destul de mulți jucători, mai ales cei care s-au putut duce liberi. Ei au făcut un buget pentru sezonul următor, unul mult mai mic, iar cine nu se încadrează într-o anumită limită trebuie să-și găsească o altă formație. Ne căutăm echipe, negociem, așteptăm oferte, cam asta este situația", a spus Curtean, la Digi Sport Special.

Fostul jucător al lui Dinamo susține că nu se aștepta la astfel de probleme la Plovdiv, explicând în același timp și de ce s-a despărțit de bucureșteni.

"Noi am început foarte bine anul, a venit la Botev antrenorul naționalei Bulgariei, Lyuboslav Penev, un tehnician foarte bun. Ar fi trebuit să mai vină 2-3 jucători, să ne batem la titlu și să intrăm în grupele UEFA Europa League. Acum, eu mă gândesc tot la un campionat din străinătate, dar nu știi niciodată ce se întâmplă. Nu discut cu nicio echipă din România!

De la Dinamo m-am transferat pentru că a fost mai bine pentru club. Nu știu cum au ajuns Rus și Bălgrădean să plece liberi, dar își vor găsi cu siguranță echipe foarte bune, pentru că sunt valoroși", a mai afirmat fotbalistul în vârstă de 27 de ani.

Botev Plovdiv are șanse mari să ajungă în al treilea tur preliminar din UEFA Europa League. Joi, bulgarii au programat returul cu austriecii de la St. Polten, după ce s-au impus în prima manșă de la Burgas, scor 2-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑