MECI DE FOC în această seară la Orhei. Ce sumă impunătoare va primi Milsami dacă va elimina Ludogoreţ



 

Antrenorul lui Ludogoreţ nu-i este frică că va fi demis dacă echipa sa va fi eliminată de Milsami din Liga Campionilor. Patronul grupării bulgare i-a găsit deja şi un înlocuitor. De partea cealaltă, Iurie Osipenco susţine în continuare că bulgarii rămân favoriţi la calificare în turul trei. 

Ludogoreţ a venit la Orhei cu toate vedetele, printre care românii Cosmin Moţi, Andrei Prepeliţă dar şi fostul portar al Sheriff-ului, Vladislav Stoianov.

Campioana Bulgariei a suferit două înfrângeri consecutive săptămâna trecută. După ce a pierdut cu 0-1 în meciul cu Milsami, Ludogoreţ a fost învinsă şi în prima etapă din campionat de Litex, scor 0-2.

După aceste partide presa bulgară a anunţat că antrenorul Bruno Ribeiro ar putea fi demis şi înlocuit cu fostul antrenor al Stelei Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf.

"Eu muncesc aici. Sunt aici de trei săptămâni. Nu este uşor. Încă mai muncesc. Pentru mine acest fapt nu este important. Pentru mine este important meciul pe care îl avem de disputat acum", a spus antrenorul Ludogoreţ Bruno Ribeiro.

"Şefii de la Milsami, pe parcursul anului, au demis trei antrenori din liga naţională. Asta e soarta antrenorului. Nu ai rezultate, trebuie să pleci. Înţelegem foarte bine şi Bruno Ribeiro înţelege foarte bine şi va depune tot efortul pentru a rămâne pe banca tehnică", a declarat antrenorul Milsami Iurie Osipenco.

Totodată, Bruno Ribeiro este convins că echipa sa va elimina Milsami.

"Dacă vom juca bine, cu atitudine şi vom fi concentraţi, vom câştiga acest meci, deoarece jucătorii mei sunt mai buni. Dacă vom munci din greu vom obţine calificarea în turul următor", a zis antrenorul Ribeiro.

"Suntem conştienţi că Ludogoreţ rămâne favorită. Vom încerca să demonstrăm că  putem juca fotbal şi că acea victorie din Bulgaria din primul meci nu a fost un întâmplătoare", a precizat Osipenco.

"Vom avea răbdare şi vom încerca să profităm de şansa care ni s-a oferit  pentru a obţine un rezultat bun şi pentru a ne califica în runda următoare", a conchis fundaşul Milsami, Petru Racu.

Manşa secundă dintre Milsami şi Ludogoreţ se va disputa la Orhei cu începere de la ora 18:00.

Până acum, campioana Moldovei şi-a asigurat 550.000 de euro din plăţile de solidaritate de la UEFA, iar în cazul în care va elimina gruparea bulgară, Milsami va obţine alte 630.000 de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑