Dănciulescu, debut cu dreptul ca antrenor al lui Dinamo: ”Este victoria lui Flavius și a băieților!”



 

Dănciulescu, debut cu dreptul ca antrenor al lui Dinamo: **”Este victoria lui Flavius și a băieților!”**

Ionel Dănciulescu a debutat cu dreptul ca antrenor pe banca tehnică a roș-albilor, a explicat cum a pregătit meciul de la Mediaș și cum a reacționat după eliminarea lui Grecu.

Dinamo a câștigat la Mediaș, în fața celor de la Gaz Metan, scor 1-2 (DETALII AICI și VIDEO), la primul meci al lui Ionel Dănciulescu ca antrenor al roș-albilor. La finalul partidei, la conferința de presă, fostul atacant a vorbit despre acest debut fericit.

”Am trăit intens acest meci, dar ce contează este faptul că am câștigat și că băieții s-au dăruit în totalitate. A fost o partidă grea, în fața unei echipe care n-a mai câștigat de mult timp. Am început greu, am primit golul destul de repede, dar băieții au fost concentrați și au revenit”, a spus Dănciulescu.

Noul antrenor al ”câinilor” și-a păstrat modestia și în această ipostază. ”Danciu” a spus că alții merită felicitați pentru acest succes, și nu el.

”Victoria este meritul băieților și a lui Flavius. Eu lucrez de șapte-opt zile și nu am avut ce să fac prea multe la echipă, mai mult de discuții individuale și de a-i motiva pe băieți. Aici e Dinamo, unul dintre cele mai mari cluburi din România și noi nu suntem obișnuiți cu ânfrângerile”, a mai spus tehnicianul roș-albilor.

Dănciulescu a vorbit, spre final, și de eliminarea lui Grecu, dar și despre Cornel Dinu.

”Eu am mare încredere în Alexandru Tudor, nu comentez eliminarea lui Grecu. Probabil, și conjunctura a făcut ca lucrurile să decurgă așa, nu am vrut să ne retragem. Am încercat să jucăm și să revenim.

Cât despre ”Mister” Dinu, îi mulțumesc pentru că mă susține, dar le mulțumesc și celor care m-au lăsat să coordonez treaba aici”, a conchis Dănciulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑