"Ne dorim acelaşi succes şi în 2015". Halterofilii moldoveni au făcut totalurile anului



021 декабря 2014

 

Halterofilii moldoveni au cucerit în 2014, 20 de medalii, dintre care 10 de aur, şase de argint şi patru de bronz. Cele mai mai mari succese le-a obţinut Serghei Cechir, care a câştigat o medalie de argint şi două de bronz la Campionatul European. Câte una de bronz au câştigat Oleg Sîrghi şi Natalia Prişcepa. Totodată, Iurie Bulat a devenit campion european la tineret, iar Dumitru Captari a câştigat medalia de aur la Mondialul Universitar.

Tot în 2014, lotul naţional de haltere a obţinut cinci cote de participare la Olimpiada de la Rio, care însă trebuie confirmate la Mondialul de anul viitor.

"Pentru Federaţia de Haltere a fost un an bogat. Am reuşit să participăm la toate competiţiile. Am obţinut rezultate bune şi sperăm cu acelaşi succes să evoluăm şi în anul care vine", a menţionat preşedintele Federaţiei de Haltere, Tudor Casapu.

Halterofilii sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute şi speră ca în 2015 să aibă un an şi mai reuşit.

"Am obţinut nişte rezultate bune, însă trebui de lucra mai mult. Avem un imbold pentru ca să ne ridicăm la un alt nivel", a zis halterofilul Artiom Pipa.

"A fost cel mai de succes an pentru mine pentru mine. Am obţinut multe medalii printre care cea de aur la Europene şi cea de argint la Mondialul de tineret", a spus halterofilul Iurie Bulat.

Federaţia de profil a premiat pe cei mai buni halterofili din 2014 în cadrul ultimului turneu din 2014, Podeţul de Anul Nou.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑