Scorul anului în fotbalul mondial vine din Spania! În minutul 85 era 6-3, dar partida s-a terminat la egalitate!



021 декабря 2014

 

**VIDEO** Scorul anului în fotbalul mondial vine din Spania! În minutul 85 era 6-3, dar partida s-a terminat la egalitate!

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului a avut loc sâmbătă seară în Spania, în liga a doua, între Numancia și Lugo. S-au marcat nu mai puțin de 12 goluri, iar gazdele au smuls un punct in-extremis, deși erau conduse cu 3-6 în minutul 85.

La pauză, nimic nu părea să anunțe avalanșa de goluri din partea a doua. Scorul era 1-1, după ce Iago Diaz (11) a deschis scorul pentru Lugo, iar Julio Mosquera (34) a egalat din penalty pentru Numancia, fosta echipă a lui Laurențiu Roșu și Constantin Barbu. Imediat după pauză, Pelayo (48) și David Aganzo (56) au făcut 3-1 pentru vizitatori, iar soarta punctelor părea pecetluită.

A remontat însă Carlos Aranda, care a marcat pentru 2-3 în minutul 61, doar pentru ca același Iago Diaz să înscrie pentru 4-2 (67). Peste alte două minute, Sergi Enrich a făcut 3-4, dar Pelayo (71) și David Lopez (79) au marcat iar pentru Lugo: 3-6, scor care a rezistat până în minutul 85. Nimeni nu se aștepta ca echipa gazdă să mai întoarcă scorul.

Dar incredibilul s-a produs! Într-un asalt ofensiv total, Numancia a marcat prin Sergi Enrich (84), Carlos Aranda (90) și Lorenzo Poquet (90+2), reușind astfel să salveze eroic un punct. Ambele echipe ocupă locuri la mijlocul clasamentului și nu au speranțe de promovare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑