Rusescu a decis ce va face de la vară: ”Mai trebuie să vedem acum ce vrea și Sevilla!”



 

**VIDEO** Rusescu a decis ce va face de la vară: ”Mai trebuie să vedem acum ce vrea și Sevilla!”

Raul Rusescu (26 de ani) s-a reintegrat foarte repede în tricoul roș-albaștrilor după ce FC Sevilla l-a împrumutat un an la Steaua. Atacantul va redeveni din vară al andaluzilor.

Steaua are prima șansă în acest moment la titlul de campioană, al treilea la rând, iar la acest obiectiv un rol important l-a avut și-l va avea în continuare și Raul Rusescu. Revenit la joc, după accidentarea horor din toamnă, Rusescu este încrezător că va mai înscrie destule goluri și în partea a doua a acestui campionat.

Internaționalul român are ambiția de a demonstra că este un fotbalist de valoare, dar se gândește deja și la viitorul său.

”Până la terminarea campionatului sunt jucătorul Stelei, sub formă de împrumut. După aceea, mai am trei ani de contract cu Sevilla. Steaua are o primă opțiune de cumpărare. Trebuie să achite o clauză destul de mare și dacă o va face nu pot să fiu decât bucuros. Dar, nu știu încă ce-și dorește Sevilla.

Ce pot să spun eu este că sunt acasă aici la Steaua și întotdeauna voi fi acasă, la Steaua ”, a spus Rusescu.

Vârful din Ghencea nu regretă perioada petrecută atât la clubul andaluz, cât și la Braga, în Portugalia.

”Nici eu nu mă așteptăm să mă întorc atât de repede, dar asta este viața. Am avut o perioadă destul de grea la Sevilla, în care nu am jucat, m-am antrenat mai mult singur. Probabil, a contat și faptul că am schimbat țara, mediul, mentalitatea și multe alte lucruri.

Nu am însă niciun regret. Cât am jucat la Sevilla, cred că am făcut-o destul de bine. Apoi, am fost la Braga unde, de asemenea, am avut un retur acceptatbil”, a conchis Rusescu.

7 goluri a marcat Rusescu pentru Steaua, în toate competițiile

5 goluri în 13 meciuri a contabilizat românul la Braga, în sezonul precedent

2,2 milioane de euro a costat transferul lui Rusescu de la Steaua

26 de ani are Rusescu

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑